הספר זהויות במשחק: כדורגל ערבי במדינה יהודית, חושף בממצאיו המפתיעים עד כמה זירת הספורט, התמימה כביכול, היא למעשה זירת קרב פוליטית ממשית.
יותר משליש מקבוצות הכדורגל בישראל הן קבוצות ערביות, בעוד שרק כשישית מאזרחיה הם ערבים. מדוע זוכים האזרחים הערבים להצלחה דווקא בכדורגל? לאלו כיוונים פוליטיים עשוי הייצוג הזה להוביל? האם הכדורגל הוא חלוץ ההולך לפני המחנה המבשר שוויון עתידי בין יהודים לערבים, או שמא הוא בבחינת משכך כאבים שאינו אלא תחליף למדיניות שוויונית? האם ההתעצמות בזירת הכדורגל מחזקת תחושות של גאווה לאומית פלסטינית, או שמא הכדורגל אינו אלא תחליף לשאיפות לאומיות? מהי תרומתו של הכדורגל לעיצובן של זהויות מגדריות, מקומיות ודתיות בקרב המיעוט הערבי-פלסטיני בישראל? שאלות אלה נדונות בספר, המשלב מחקר היסטורי שראשיתו בהתפתחות הספורט הפלסטיני בימי המנדט הבריטי, עבודה אתנוגראפית ביציעי הכדורגל, ראיונות עם אוהדים ובעלי תפקידים, בחינה של עיתונות הספורט הערבית והעברית וניתוח סקרים ותמיכה מוסדית בספורט.
ידיעות אחרונות, מאת: צביקה נעים, אוקטובר 2017
הארץ, מאת: טדי פסברג, אוקטובר 2014
"המונדיאל מאפשר לקהילה הערבית להתחבר לעולם דרך הרגשות ללא התחייבות או הצהרת נאמנות פוליטית..." - ידיעות העמק, מאת: יוסי וקנין, יוני 2014
ארט נטו, מאת אבי פן, ספטמבר 2012
הארץ, 5/5/06, כדורגל לאומני, מאת: עמרי הרצוג
הצופה, מאת: גלעד סרי לוי
גלובס, 9/6/06, "לא מה שחשבתם", מאת: דוד שליט
מלאבס, 12/5/06, "מגרש האשליות", מאת: יגבלגלו
מקור ראשון, 26/5/06, "שער הזהב", מאת: איתמר מור
מעריב, המלצה למתנה, 23/9/06
רמת השרון, 28/5/06, "לא רק משחק", מאת: אלי שטרן
סוציולוגיה ישראלית, ערן שור, 2007
מגמות, יאיר גלילי, 2008
קתרסיס, גיליון 17, מאת: אנדריי לוי, 2012